Annika Sjöö

Annika Sjöö

– Jag älskar att inspirera andra människor till en bättre hälsa med sundare kostvanor och mer lust till träning, säger Annika Sjöö som är aktuell som programledare i Du blir vad du äter i TV 3 och föreläsare!

– Att vinna Let’s Dance var såklart något av det största jag varit med om, men att få lära kronprinsessan Victoria och prins Daniel deras bröllops vals, det tar priset, säger Annika som är aktuell som programledare i Du blir vad du äter i TV 3.
Den sprudlande glada göteborgskan som dansade in i våra hjärtan när hon i en tårdrypande final vann Let’s Dance med världens starkaste man Magnus Samuelsson.

Om Annikas föreläsningar;
– får människor att äta bättre och träna rätt
– talar om vikten av en god hälsa
– sprider glädje och energi

Annikas föreläsningar/workshops

Kost & Motivation
Annika talar om vikten av motion, hur du kan träna effektivt och skapa utrymme för träning i din vardag. Samtidigt som hälsomedvetenheten ökar växer också ohälsan mer och mer. Annika ger dig tips på hur du kan optimera din hälsa med hjälp av kosten samt berättar om sina bästa motivationstips”

Paleokost – Vägen till din bästa hälsa
För ca 2,5 miljoner år sedan startade den långa era i vår historia som kallas för stenåldern. Vi levde som jägare och samlare – vi jagade och samlade det vi åt. Vi åt ren mat utan tillsatser. Genetiskt sett har vi människor knappt förändrats sedan begynnelsen, men vår mat har förändrats massor och skapat ohälsa. Paleokost handlar om att äta så ren och naturlig mat som möjligt, den mat som vi människor är genetiskt anpassade för att äta, men utefter de förutsättningar som vi har idag. Annika berättar om hur enkelt det kan vara och hur bra du kan må av den här kosten!

Alla kan träna
I denna föreläsning pratar Annika om varför vi ska träna, hur vi kan effektivisera vår träning och skapa utrymme för träningen i vår vardag. Vi behöver inte alltid avsätta massor av tid till träning!
Alla kan träna är föreläsningen för dig som vill ha ny motivation och pepp till träning samt få smarta tips på hur du gör detta till en god vana.

Dansworkshops
Anlita Annika för att liva upp stämningen på företagsfesten, kickoffen eller konferensen med en liten danslektion i Disco.
Annika tar er tillbaka till 80-talets Saturday night fever och disco nferno!.

Sagt om Annika
– Annikas glädje och professionalism fortplantade sig verkligen bland publiken och det blev en bra kickstart på dansen så det blir en klar femma (= högsta betyg).
Swedbank, Stockholm

Foto: Frida Valentin

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng