fbpx

Annika Dopping

,

Annika Dopping är en knivskarp moderator som skapar dialog, delaktighet, respekt och närvaro och använder all sin fantasi och lyhördhet för att möta – och överträffa – kundens förväntningar.

 

Annika är kommunikationsstrateg och social entreprenör, specialiserad på hållbarhet inom miljö, hälsa och ledarskap.
Hon är en erfaren TV- och filmproducent, moderator, debattledare, föreläsare, skribent, konceptutvecklare och kommunikationskonsult, som alltid gått sin egen väg. Hon agerar inifrån och ut, baserat på en stark värdegrund med social hållbarhet som specialitet. Annika är även en duktig inspirationsföreläsare inom områdena social hållbarhet, hälsa och personlig utveckling med eget ansvar.

Hon har intervjuat kända personligheter som Bill Clinton, Kung Carl-Gustaf och Drottning Silvia, Dalai Lama, Ingvar Kamprad, Chief Oren Lyons m fl. politiska ledare, ministrar, företagsledare, forskare och författare.

Annika som moderator
Som moderator brinner Annika för att använda sin trovärdighet, skärpa, humor, engagemang och värme för att förtydliga och förstärka budskap mellan scen och publik, skapa meningsfulla möten, locka fram insikter, skratt, motivation, passion och framtidstro. Annika är en besjälad folkbildare, med passion för att se nya samband och bidra till att höja medvetenheten om konstruktiv samhällsutveckling i vår komplexa tillvaro.

Hon fokuserar systematiskt på lösningar och goda exempel för att bidra till ett ansvarsfullt, medmänskligt och hållbart samhälle i alla beståndsdelar, såväl fysiskt och praktiskt som mentalt, socialt, känslomässigt och existentiellt. Publiken brukar vittna om att ha fått ta del av både kunskap, inspiration och handlingskraft.

Annikas erfarenheter
Annika har en gedigen bakgrund som programchef och programledare. 

Bland Annika Doppings TV-produktioner märks följande:

  • Doppings Styrkedroppar
  • Stålmannen och Törnrosa
  • Psykopaterna mitt ibland oss
  • Tre vise män
  • Stoppa stressen
  • Ett rikare liv
  • och ett 100-tal ytterligare TV-program


 

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng