Annelie Pompe

– föreläsare & äventyrare –

 

 

 

 

Boka föreläsare: Annelie Pompe

Väcker Styrka

Livsutvecklare

Energi

 ” Livet Väntar Inte På Dig, Du Måste Leva Det Omedelbart 

 

– Livet väntar inte på dig, du måste leva det omedelbart, säger Annelie Pompe som är en av våra mest populära föreläsare och dessutom världens djupaste fridykare och högsta klättrare.

På ett enda andetag har Annelie dykt till världsrekorddjupet 126 m, en bedrift som kräver extrem mental och fysisk styrka såväl som motivation och målfokusering. Hon har dessutom som första svenska kvinna bestigit Mount Everest från nordsidan, och är därmed den ”högsta och djupaste” människan på jorden.

” För Att Jag Älskar Utmaningar! Mina Äventyr Handlar Inte Om Extrema Adrenalinkickar Och Dödsförakt. Snarare Om En Respekt För Livet Där Varje Stund Räknas. ”

Varför Gör Du Dina Olika Äventyr?

 

– För att jag älskar utmaningar! Mina äventyr handlar inte om extrema adrenalinkickar och dödsförakt. Snarare om en respekt för livet där varje stund räknas. Vad gäller prestationer är ingenting omöjligt om du har tillräckligt med viljestyrka, energi och motivation, säger Annelie.

Annelie vet allt om motivation och att nå målsättningar och menar att det börjar med en inre process.

– Varje mål och varje handling börjar med en tanke. Vi kan sällan påverka de yttre omständigheterna, men vi kan påverka vår inställning till dem, säger Annelie.

Genom sitt intresse för idrottspsykologi och österländsk filosofi  har Annelie gjort det till sin specialitet att utforska de inre processerna, vad som händer i våra sinnen och hur de påverkar oss. Vårt sätt att tänka påverkar allt vi känner och gör.

I sina föreläsningar väver Annelie samman sin inspirerande livsstil med filosofi och praktiska råd för att få mer energi och motivation till vardagslivet och arbetslivet.

Annelie har som en stor drivkraft att inspirera andra att genomföra sina egna äventyr, stora som små, och att få människor att sluta betrakta livet och istället bege sig ut och uppleva det.

– Jag älskar att leva och jag njuter av livet och upplever det genom att vara lycklig och dela min glädje med andra. Snarare än att vara trygg framför en TV eller dator, upplever jag hur det verkligen är att leva.

Till vardags jobbar Annelie som Personlig tränare, coach, skribent och fotograf.

 

Vill Alltid Bidra


Annelie tror på den inneboende potentialen hos människor och vill inspirera och hjälpa människor att hitta sin
inre styrka och lugn. Hon tror också på medmänsklighet och skänker minst 10% av sina inkomster till välgörenhetsorganisationer och de som är i nöd.

Annelie Pompes Föreläsningar

 

– Ledarskap på hög nivå, att leda sig själv och grupper till toppen.
Annelie föreläser själv eller tillsammans med sin Sherpa-vän och expeditionsledare Chhiring Dorje Sherpa som har bestigit Mount Everest tolv (12) gånger.

– Målfokusering och inspiration – Hur du/ni sätter upp mål och lyckas nå dem.

– Energi, livsglädje och stresshantering – Förändra dina tankemönster och förändra ditt liv.

– Hälsa, träning & friskvård – Annelie är personlig tränare och delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper.

 

Annelies föreläsning/workshop:

 

– Mental styrka och inre lugn genom andningsträning – En kombination av inspirerande föreläsning om mental träning och hur andningen kan användas för att kontrollera kropp och tankar.

 

 

Kontakta Oss

11 + 14 =

0500 - 42 86 02

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng