fbpx

Anja Praesto

Anja Praesto

Anja om kulturturism, marknadsföring och nätverkande

– Jag är ute mycket och håller föredrag om det bästa jag vet; historia och turism. Kulturarv och marknadsföring. Kulturturism. Kärt barn har många namn. I detta sammanhang kan jag också alliera mig med någon fantastisk och kompetent kollega och vän som jag har i mitt nätverk. Det kan vara en Arn-guide, en entertainer eller kanske en historieprofessor, säger Anja

Dick Harrison och jag delar många intressen och vi har sagt att vi slår våra påsar ihop vid tillfällen när det kan passa. Han drar historiebeskrivningen och jag inspirerar om tillämpningen. Typ.

Om Anja
Skaraborgare från början, med några års utflykt till Stockholm, sen Västkusten, nu bosatt i Mellansverige. Jobbat många år på Västergötlands museum, Västarvet och inom Kulturarv Östergötland med kulturturism, marknadsföring och nätverkande. Har både Arn och Birger Jarl med sig i bagaget. Arbetar med kulturbaserad turismutveckling, som projektledare, entertainer och skribent.

Boka en föreläsning med Anja!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng