fbpx

Anders Mårtensson

, ,

Att imitera betyder att härma någon. Att imitera någon är att leva sig in i en annan person: att gestalta, förändra, skruva och karikera. Ett skådespeleri. Vi samarbetar med Anders Mårtensson, som är en av de vassaste imitatörerna med musikaliska förtecken.

 

– Vi är glada att återigen kunna presentera Anders, som ett av våra erbjudande till våra kunder. En av de bästa imitatörerna i Sverige och med en musikalisk ådra som går utanför det mesta, säger Stefan och Anna på SAJ.

På engelska heter det ju impression, som också kan betyda, känsla, förnimmelse, avtryck, och impersonate, som betyder personifiera, att gå in i rollen som någon annan.

– Anders har förmågan och söker ni ett professionellt humor- och musikinslag behöver ni inte leta mer, säger Stefan vidare.

Anders imiterar och underhåller
Kungen, Tommy Körberg, Lasse Berghagen, Edward Blom, Cornelis och Kalle Moraeus är några av de personer som Anders  gestaltar på scen och i TV, ibland kusligt likt.  Som skådespelare i Partaj, Solsidan och Så mycket roligare har han setts i TV senaste åren.

Anders är en mångsidig underhållare och anlitas också som konferencier vid olika arrangemang. Han samarbetar med olika musiker och är en populär imitatör, glädjespridare och inspiratör.

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng