fbpx

Aldrig Ensam Show

Aldrig Ensam Show

Aldrig Ensam Show – En föreställning som räddar liv

I Aldrig Ensam Show lyfter Charlie Eriksson och Kristofer Greczula på locket till psykisk ohälsa, något av det mest tabubelagda som finns. De får det komplicerade ämnet att bli enkelt och hanterbart och ger konkreta verktyg som kan rädda liv.

 

Under föreställningen berättar Charlie om sina personliga erfarenheter av psykisk ohälsa, om självmordsförsöket som ledde till vård i respirator och om sin väg tillbaka till livet igen.

Kristofer, som också lidit av psykisk ohälsa, lämnar ingen oberörd när han bland annat framför sin egen låt You’re not Alone, som kommit att representera organisationen Aldrig Ensam.
Charlies gripande, men trots allt hoppfulla historia, och Kristofers fantastiska talang som musiker skapar en stämning som trollbinder och ger minnen för livet.

En ideell organisation som startades av Charlie Eriksson 2013 för att bidra till en mer öppen dialog kring psykisk ohälsa. Syftet är att sprida information och kunskap för att bryta tystnaden och alla tabun. För alla kan drabbas. Antingen själv eller som anhörig.

Aldrig Ensam lever under mottot att ingen ska behöva leva med psykisk ohälsa i hemlighet. Charlie är en stor förebild för många och som lyckats sätta ord på ett så tabubelagt ämne som psykisk ohälsa. Aldrig Ensams Facebooksida har på kort tid blivit en mötesplats för drabbade och deras anhöriga, där hundratusentals människor delar med sig av råd och erfarenheter på sidan, varje vecka.
Nu utvecklar Aldrig Ensam 
sin verksamhet med en rehabiliteringsgård, telefonstöd samt nya olika vägar för att sprida budskapet vidare.

Ingen ska behöva leva med psykisk ohälsa i hemlighet.

Sagt om showen;
“Kan vara det bästa jag någonsin sett, hade gåshud under hela showen. Så mycket att ta lärdom av!”
“De musikaliska inslagen av Kristofer är på högsta världsnivå!”
“Otroligt obeskrivlig bra show som berörde mig så enormt mycket!”
“Allt som sades på showen berörde mig djupt in i själen! Tack!”
“Jag är så tagen efter denna show. Bästa spenderade pengarna på länge!”

BOKNING: Via SAJ! Kontakta Stefan på SAJ 0705 – 177 046 eller stefan@saj.se

Läs mer: 

AldrigEnsamShow

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng