fbpx

Om oss

Stefan Jonsson

Grundare & VD

Stefan har under drygt 22 år drivit och ägt egna företaget SAJ tillsammans med sin fru Anna. Stefan älskar utmaningar och är kreativ, flexibel och ser möjligheter. Trivs när det händer mycket och har lätt för att kommunicera i både tal och skrift. Han har en förmåga att skapa kontakter, att bygga relationer och att agera i olika typer av nätverk.

Gillar att umgås med familjen, resa, goda vänner, god mat & dryck, golf och träning av olika slag.

Telefon: 0500 – 42 86 02 Mobil: 0705 – 17 70 46 Epost: stefan@saj.se

Anna Jonsson

Grundare & Rådgivare

Anna har varit verksam i SAJ i drygt 15 år och var innan dess gruppledare på marknadsavdelningen på IKEA Office. Anna sköter företagets administrativa del, men är högst delaktig i olika projekt med olika föreläsare. Med sin kunskap och erfarenhet bidrar hon väsentligt till företagets framgång.

På fritiden ägnar Anna sig gärna åt sin familj,  golf, böcker och film samt inte minst resor.

Mobil: 0703 – 81 18 61 Epost: anna@saj.se

25 års erfarenheter av personaldagar, inspiration, ledarutveckling, resor och events

Vår verksamhet bygger på att vi är problemlösare och rådgivare som hjälper, stöttar och skapar olika koncept och upplägg till möten, konferenser och events. Vi har ett nätverk av föreläsare som är experter och sakkunniga och ledande på kommunikation, ledarskap, hälsa, presentationsteknik, säkerhet, sälj, förhandling, framtid, omvärld, teambuilding eller som debattledare / moderatorer som leder och förstärker eventet. I andra sammanhang skräddarsyr vi koncept. En personaldag, en näringslivsfrukost eller lunch, en inspirationsföreläsning, ett kundevent eller en studie- eller konferensresa utomlands.

  • Inspirerar 70% 70%
  • Förändrar 80% 80%
  • Utvecklar 90% 90%
  • Nöjda Kunder 98% 98%

 Skicka en förfrågan

Box 143, 544 30 Hjo

0500-42 86 02

Skicka mail

Följ oss på Facebook!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng