fbpx

– Att utveckla turism handlar om samverkan mellan människor, samverkan handlar om samtal och att kunna driva ett samtal är en konst som  Geztio och SAJ vill ge de som vi möter i vårt samarbete, säger Lars-Börje ”Bulan” Eriksson VD på Geztio AB och tidigare VD på Åre Destination AB och OS-medaljör i utförsåkning.

 

Tillsammans med SAJ har Geztio skapat ett möteskoncept som syftar till att utveckla destinationer och lyfta de lokala hjältarna.
De lokala hjältarna består av alla som är verksamma inom besöksnäringen (hotell, pensionat, vandrarhem och campingplatser), restaurangnäringen (restauranger och caféer), handeln och event- och aktivitetsbolag.

– Utan de lokala hjältarna så står vi oss slätt oavsett om destinationen heter Åre, Båstad, Jukkasjärvi, Hjo eller Stockholm, säger Stefan Jonsson på SAJ Förmedlingsbyrå AB, som är Sveriges äldsta föreläsarbyrå och dessutom experter på möten och events.

– Stefans stora erfarenhet av att driva samtal och  lägga upp föreläsningar kommer vara till stor hjälp för Geztio där vi kompletterar varandra på ett bra sätt, säger Bulan.

Beställ prospekt om möteskonceptet, maila bulan@gezt.io eller stefan@saj.se

Läs mer om Geztio på www.gezt.io
Läs mer om SAJ på www.saj.se

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng