fbpx

Cecilia Safaee

”Jag älskar att få dela med mig av min resa, få inspirera andra och visa hur det omöjliga är möjligt.

Cecilia är grundare och VD för den internationella organisationen Futebol dá força (FDF) som stärker tjejers rättigheter och möjligheter genom fotboll. Blott 19 år gammal åkte Cecilia till ett av världens fattigaste länder, Mocambique och började träna ett fotbollslag.

Det blev startskottet till organisationen som idag utbildar och handleder över 500 ledare som coachar över 6 000 tjejer runt om i världen, samtidigt som de förändrar strukturer i samhället som idag begränsar tjejer från att nå sin fulla potential.

Vi erbjuder föreläsningar, workshops och utbildningar med Cecilia!
Cecilia inspirerar med sina tankar om ledarskap och förändringsledning och visar med sin historia hur det är möjligt att leda förändring. Cecilia ger dig inte bara inspiration, utan ser också till att du kan omvandla inspirationen till handling. Hon ger dig helt enkelt förståelse för hur du kan göra stor skillnad precis där du är – och hur enkelt det faktiskt kan vara att

förändra världen. Cecilias drivkraft smittar av sig, och lämnar ingen oberörd.

Utsedd till Årets Peppare 2017 på Idrottsgalan
Cecilia är en av Sveriges mest uppskattade föreläsare och har vunnit flera priser och utmärkelser för sitt arbete, som nu senast på Idrottsgalan 2017 då hon tog emot priset Årets Peppare från Prins Daniel.
Övriga utmärkelser inkluderar bl.a. Women Shape the World Award 2016, Innovation in Action One Wish Award 2015, H.M. Konungens stipendium och Kompassrosen.

Utsedd till Årets Peppare 2017 på Idrottsgalan
Cecilia är en av Sveriges mest uppskattade föreläsare och har vunnit flera priser och utmärkelser för sitt arbete, som nu senast på Idrottsgalan 2017 då hon tog emot priset Årets Peppare från Prins Daniel.
Övriga utmärkelser inkluderar bl.a. Women Shape the World Award 2016, Innovation in Action One Wish Award 2015, H.M. Konungens stipendium och Kompassrosen.

Föreläsningar & workshops
Vill du bli inspirerad? Och vill du faktiskt göra något av inspirationen? Cecilia föreläser och leder workshops om inkluderande värdebaserat ledarskap, jämställdhet, mångfald och social jämlikhet – och hur du kan leda förändring.
Cecilia inspirerar – och ger dig handlingskraft och verktyg för att kunna omvandla din inspiration och kunskap i praktiken!

Cecilias tre föreläsningar:
Att förändra världenmed en klackspark (inspirationsföreläsning)
Vi är inte framtidens ledare, vi leder nu!  
Att leda förändring – från fotbollsplanen till styrelserum

Så säger Cecilia om sin satstsning på Futebol dá força, om att föreläsa, om samarbetet med SAJ och satsningen på utbildningar;

Ditt syfte med FDF och hur du kom på idén att bygga vidare på den?
– När jag först insåg att Futebol dá força verkligen fungerar, att det verkligen ger tjejer möjlighet att själva skapa sina framtidsutsikter – att förvandla sina drömmar till mål – då insåg jag också att det kunde bli hur stort som helst. I grund och botten handlar det om att jag tror att alla människor kan komma precis så långt de vill, om de bara får möjligheten. Det är det vi gör med Futebol dá força. Vi ska förändra världen – och vi har bara börjat.

Vad tycker du om att föreläsa?
– Jag älskar att få dela med mig av min resa, få inspirera andra och visa hur det omöjliga är möjligt. Det är en otrolig förmån att få komma ut och föreläsa och träffa människor över hela Sverige, och ge dem en tro på sitt ledarskap.

Dina tankar om ditt samarbete med SAJ?
– Det är jätteroligt att få samarbeta med SAJ, som har ett genuint intresse för att dela med sig av berättelser som berör och som gör världen bättre.

FDF satsar på utbildningar. Berätta lite om er satsning.
– I takt med att världen förändras mer och mer, snabbare och snabbare, behövs ledarskap. Som ledare, behöver du kunna leda förändring, stärka och utveckla människorna du leder och se till att en grupp med stor mångfald drar åt samma håll. Det är det vi gör varje dag – och sedan vi började utbilda ledare i privat, offentlig och ideell sektor i Värdebaserat inkluderande ledarskap så har vi fått en helt ny arena att påverka samhället på, samtidigt som det också finansierar vår ideella verksamhet. Ett fantastiskt praktiskt exempel på hur inkludering och värdebaserat ledarskap får positiva ringar på vattnet för alla.

Efter fem framgångsrika år av att leda global förändring, utbildar Futebol dá força ledare inom privat, offentlig och ideell sektor i värdebaserat och inkluderande ledarskap.

Ledarskapsutbildningen grundar sig i FDF:s metoder för inkluderande ledarskap, mänskliga rättigheter i praktiken och den senaste forskningen inom neurovetenskap och socialpsykologi.

Om Föreläsningen

Utbildning i Värdebaserat ledarskap för dagens och framtidens ledare grundad i inkludering, mänskliga rättigheter och neurovetenskap.
Med bakgrund från sitt globala förändringsarbete utbildar Futebol dá força ledare i privat, offentlig och ideell sektor i värdebaserat och inkluderande ledarskap.

Utbildningen grundar sig i FDF:s prisade ledarskapsmetod, samt det senaste från neurovetenskap och socialpsykologi med mänskliga rättigheter som utgångspunkt.

Som deltagare får du större förståelse och insikt i vilka värderingar du har i ditt ledarskap. Du får konkreta verktyg för hur ditt ledarskap kan bli mer inkluderande, och hur du aktivt och konstruktivt kan påverka och stärka de du leder och din omvärld. Utbildningen ger dig verktyg för att leda utifrån dina värderingar, hur du kan leda situationsanpassat och hantera gruppdynamik, hur du som ledare kan stärka dem du leder, och arbeta inkluderande för att främja mångfald och jämställdhet. Utbildningen är interaktiv, utmanande och ger både teoretiska och praktiska verktyg så att du som deltagare kan praktisera din nya kunskap direkt när du lämnar utbildningen.

Utbildare (Stockholm): Cecilia Safaee

Som deltagare får du;
– Insikt i och förståelse för dina värderingar och hur de påverkar ditt ledarskap och människorna du leder!

– Lära dig praktiska metoder och verktyg så att du kan använda ditt ledarskap för att stärka och inkludera alla du leder!
– Lära dig att leda team med stor mångfald till framgång!
– Lära dig att ha tillit till ditt ledarskap och låta din tillit vägleda ditt Ledarskap!
– Lära dig praktiska metoder och verktyg för inkluderande ledarskap som främjar jämställdhet, mångfald och social jämlikhet!

Målet är att du ska kunna lämna utbildningen och redan dagen efter göra stor skillnad med ditt ledarskap.
Med rätt verktyg och ledarskap kan du bli en förändringsledare som skapar bättre team och bättre resultat.

Längd:  Utbildningen är en 2 x 6 timmars interaktiv, utmanande och inspirerande träning.

Feedback från deltagare;
”Det imponerade och satte igång många tankar hos gruppen.”
”Otroligt kunnig instruktör som skapade plats för alla.”
”Hög kvalité, professionellt genomfört och hög nivå av delaktighet.

Boka en föreläsning workshop eller utbildning och bidra till att göra skillnad!
Föreläsningen gör det möjligt för mer än 6 000 tjejer att spela fotboll, lära sig om sina rättigheter och skapa bättre
framtidsutsikter. Och samtidigt förändrar vi attityder längs sidlinjen och når mer än 300 000 människor varje vecka – så att de också börjar skapa bättre framtidsutsikter för tjejer!

Foto: Maria Cruseman

SVAR DIREKT – NÄR DU VILL BOKA FÖRELÄSARE ELLER MODERATOR!

Du kan även ringa 0500 – 42 86 02 eller mejla info@saj.se

bokaforelasare

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng