fbpx

Personalen

din viktigaste resurs

Är kulturella skillnader

en möjlighet eller ett hot?

Vi vet hur du kan förbättra, effektivisera och göra din personal mer lönsam.

Vi har ett arbetsliv att förbättra. Ett arbetsliv där människan får mer fokus och där vi blir bättre på att involvera, vara närvarande och lyssna på varandra. Fungerande intern kommunikation har positiva effekter på arbetsmiljö, kundnöjdhet och lönsamhet. Den här föreläsningen ger ökade insikter kring betydelsen av intern kommunikation och verktyg för ett mer kommunikativt ledarskap och medarbetarskap. 

Människor som är engagerade är det viktigaste kapitalet som finns. Det är människor som förverkligar idéer, gör jobbet och driver utvecklingen framåt. Intern kommunikation är ett smörjmedel för att skapa engagemang och är kittet som förenar människor. Det är tack vara dialogen mellan ledare och medarbetare som arbetsglädje skapas på riktigt. En fungerande kommunikation är som en synergi där ett perspektiv möter ett annat, och det uppstår något nytt. Ett plus ett blir tre. När det fungerar blir det blir roligare att gå till jobbet. Medarbetare som gillar att gå till sitt jobb berättar det för andra. Det uppstår ett ambassadörskap. Därför märks bra intern kommunikation i allra högsta grad i medarbetarens bemötande gentemot omvärlden.

/ Stefan & Anna

Vi vet hur & vi har lösningen!

Cecilia Safaae, (fd Andrén Nyström) är grundare och VD för den internationella organisationen Futebol dá força (FDF) som stärker tjejers rättigheter och möjligheter genom fotboll. Blott 19 år gammal åkte Cecilia till ett av världens fattigaste länder, Mocambique och började träna ett fotbollslag.
”Alla var väldigt nöjda med Cecilia, som var inspirerande, väl förberedd och en bra talare.”

– Jag älskar att få dela med mig av min resa, få inspirera andra och visa hur det omöjliga är möjligt. Det är en otrolig förmån att få komma ut och föreläsa och träffa människor över hela Sverige, och ge dem en tro på sitt ledarskap, säger Cecilia Safaae som hon numera heter (gifte sig sommaren 2017).

Säg “Nu kör vi” – du vet aldrig vart det tar dig!

Jonas Hagström – ända sedan tioårsåldern, då han sålde godis och vallade skidor åt gästerna i sina föräldrars stuguthyrning i jämtländska fjällen, har Jonas hittat lösningar på problem – utan att tänka för länge på saken. Han vägrar acceptera “det går inte” utan har istället anammat attityden att “någon måste få det att funka”, och det har gjort honom till en framgångsrik idrottsman, affärsman, musiker och varmhjärtad medmänniska.
”Konferensen blev lyckad och lärarna som deltog var mycket nöjda. Din föreläsning toppade hela konferensen och berörde verkligen med humor, glädje, allvar och inspiration! Fantastisk föreläsning och det bästa jag själv lyssnat på.”

Flykten – Vad händer med människan och medmänniskan?

Mustafa Can ”Mor, jag älskar dig”, så avslutade Mustafa sitt Sommarprogram 2003 och telefonväxeln på Sveriges Radio brakade samman och hans första Sommarprogram är det mest uppmärksammade någonsin. Sedan dess har Mustafa Can varit en naturlig del av den svenska offentligheten där han tagit sig an stora som små frågor. Respekterad men även kontroversiell. Dock aldrig ljummen.

Vill ni förbättra & förändra

Låt oss hjälpa er

SAJ, skapar möten som utvecklar er verksamhet. Kompetensutveckling, konferens, frukost- och lunchkoncept eller en hel seminariedag? Låt oss hjälpa dig förbättra och förändra.

Tillsammans med dig skapar vi möten som utbildar, upplyser och underhåller.

”Samarbetet med SAJ är verkligen smidigt men framförallt är det den personliga touchen och det individuella upplägget som skapar kvalitet i samarbetet.”
Stefan Lövgren – General Manager, Svenska Handbollslandslaget AB

Låt SAJ hjälpa dig – kontakta oss idag

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng